Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Što je Zerona green laser ?

Share

Zerona green laser je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću bez negativnih nuspojava koje se javljaju kirurškim metodama.

Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tijela te je odobren od FDA.

Zerona tretmanima (6 tretmana tokom dva tjedna) u prosjeku se gubi 10 cm. Za muškarce i žene, to je drastična promjena više od jednog konfekcijskog broja.

Zerona laser pruža pacijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Ako pacijent nije siguran da li je spreman za kirurški zahvat poput liposukcije, Zerona laser je sigurna alternativa kako bi se bezbolno uklonile masnoće.

Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna i odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30 minuta nekoliko puta tjedno 10 cm manje.

 

Kandidati

Gotovo svi su kandidati za tretman Zerona green laserom. Čak i ljudi koji nisu debeli mogu gubiti centimetre. Razgovarajte sa našom liječnicom o zdravstvenom stanju i pitajte što god Vas zanima.

Tretman ne preporučamo ljudima koji imaju ugrađen pacemaker, trudnicama i dojiljama.

 

 

 

  SAZNAJTE VIŠE ILI SE NARUČITE ZA BESPLATAN PREGLED I KONZULTACIJE S NAŠOM LIJEČNICOM