Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Opis zahvata

Share

 

 

Opis zahvata

ZERONA®  je neinvazivna procedura za preoblikovanje tijela koristeći Erchonia ® Laser Scanner. Mnogobrojna istraživanja su dokazala njegov učinak na abdomen, bokove i bedra te je odobren od FDA. Pacijent legne na stol 15 minuta sa svake strane te za to vrijeme 5 lasera simultano djeluju na željena područja.

Sa laserskom terapijom smanjenja obujma, Zerona emulizira masnoću sa teško dostupnih mjesta tijela i stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava.

Tisuće pacijenata je isprobalo ovu proceduru i u prosjeku su izgubili 10 centrimetara u području struka. U samo 30 minuta nekoliko puta tjedno možete smanjiti svoj obujam tijela sa velikog na srednji ili sa srednjeg na mali.

 

 

Priprema

Prilikom svakog prvog tretmana potrebno je doći na konzultacija na kojima se detaljno pregledavaju kritična područja, fotografira i mjeri kako bi se kasnije pratio napredak.

Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata te zdravstveno stanje. Broj tretmana  varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana.

Jedan ciklus Zerona tretmana se sastoji od 6 tretmana tokom 2 tjedna.

 

Tijek zahvata

ZERONA®  je neinvazivna procedura za preoblikovanje tijela koristeći Erchonia ® Laser Scanner. Zerona tretmani su u potpunosti bezbolni. Nema zagrijavanja niti ćete bilo što osjećati tokom tretmana. Prilikom svakog tretmana ćete se susreti sa našom liječnicom koja će postaviti laserske diode na željena područja te odstupiti na 15 min dok se tretira prednji dio tijela, potom će se vratiti kako bi namjestila diode za stražnji dio tijela sljedećih 15 minuta. Kada završite sa tretmanom možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima. Tokom tretmana niti nakon tretmana nema nikakvih simptoma osim gubljenja centimetara. Sa laserskom terapijom smanjenja obujma, Zerona emulizira masnoću sa teško dostupnih mjesta tijela i stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava. Tisuće pacijenata je isprobalo ovu proceduru i u prosjeku su izgubili 10 centrimetara u području struka. Nakon laserskog tretmana nastavljamo sa tretmanom limfne drenaže kako bi se masnoća što bolje eliminirala iz tijela.

Oporavak

Tokom tretmana nećete osjećati nelagodnost, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti. Između dva tretmana ne smije proći više od 72 sata. Za bolje rezultate potrebno je piti minimalno 2 litre vode dnevno, vježbati ili barem svakodnevno hodati 30 minuta, jedite manje porcije 5 puta na dan, jedite cjelovite namirnice, nikad ne preskačite obrok, imajte zdrav doručak, izbjegavajte kavu i alkohol, posljednji obrok pojedite barem 2 sata prije spavanja. Uz vježbanje ili hodanje preporučljivo je dan poslije tretmana doći na limfnu drenažu kako bi se ubrzao proces detoksikacije.

Mjere opreza

Tretman se ne preporuča kod osoba koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS,...), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), kardiovaskularne bolesti, bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti, Hepatitis A,B,C, Pacemaker, trudne su ili doje, osobe koje uzimaju steroide.

 

 

 

 

 

 

 SAZNAJTE VIŠE ILI SE NARUČITE ZA BESPLATAN PREGLED I KONZULTACIJE S NAŠOM LIJEČNICOM