Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Često postavljana pitanja

Share

 

Kako funkcionira?

Mnogobrojnim kliničkim studijama je prikazano kako Zerona low laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani, u limfni sustav. Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje smanjenje obujma trbuha, bokova i bedra. Masne stanice nisu oštećene prilikom procesa.

 

Što mogu očekivati tokom tretmana?

Možete očekivati 30 minuta vremena za opuštanje, čitanje ili jednostavno ne morate ništa raditi. Zerona tretmani su u potpunosti bezbolni. Nema zagrijavanja niti ćete bili što osjećati tokom tretmana. Svaki tretman ćete se susreti sa svojim terapeutom koji će postaviti laserske diode na željena područja te odstupiti na 15 min dok se tretira prednji dio tijela, potom će se vratiti kako bi namjestio diode za stražnji dio tijela sljedećih 15 minuta. Kada završite sa tretmanom možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima. Tokom tretmana niti nakon tretmana nema nikakvih simptoma osim gubljenja centimetara.

 

Što ako propustim termin? 

Nije preporučljivo da preskačete termine. Prilikom početka odlaska na tretmane sa Zerona laserom važno je da se posvetite preporučenim lifestyle protokolima koji uključuje najmanje 6 tretmana svaki drugi dan u trajanju od 30 minuta i ne dostižu više od 72 sata izmeĎu tretmana. Ukoliko proĎe više od 72 sata, dio masti bi se mogao vratiti u masne stanice.

 

Po čemu se Zerona tretmani razlikuju od liposukcije?

Liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože koristeći cannulu i asistenciju vakuuma. Liposukcija može biti provedena koristeći opću anesteziju ili lokalnu anesteziju. Zerona tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode sa low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobaĎa masnoću. Nema potrebe za korištenjem anestezije kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema, igli protiv boli.

 

Po čemu je drugačiji od drugih neinvazivnih tehnika za oblikovanje tijela?

Zerona laser je jedini na tržištu koji je u potpunosti siguran i efektivan neinvazivni tretman za smanjenje obujma tijela. Ne postoji mogućnost za ozljede. Jednostavno legnete ispod Zerona dioda.

 

Da li postoji vrijeme oporavka?

Nema. Tokom tretmana nećete osjećati nelagodnost, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti.

 

Da li nešto ne smijem raditi dok idem na Zerona tretmane?

Ne. Tokom 2 tjedna tretmana možete obavljati sve svoje normalne aktivnosti. Preporučljivo je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), nastaviti jesti zdravo i vježbati (hodati najmanje 30 minuta dnevno), ne konzumirati alkohol i kofein. Alkohol i kofein usporuju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat.

 

Koje dijelove tijela mogu tretirati sa Zerona laserom? 

Zerona tretmani su dokazano efektivni u kliničkim studijama na trbuhu, bokovima i bedrima.

 

Da li zdravstveno osiguranje pokriva tretmane?

Ne, Zerona tretmani nisu pokriveni osiguranjem.

 

Da li su tretmani Zerona laserom sigurni?

Da, nema rizika prilikom terapije Zerona laserom te se smatraju sigurnom alternativom invazivnim procedurama poput liposukcije te drugim neinvazivnim aparatima poput Accent, Velashape i Thermage, koji se oslanjaju na zagrijavanje masnih jastučića i mogu izazvati neugodan osjećaj. Nijedan od navedenih aparata nemaju klinički dokazan način na koji se smanjuju masne stanice kao Zerona. Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, ogrebotine niti nema gubljenja vremena. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna i odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

 

Da li je tretman siguran i za bolesti poput dijabetesa?

Da, iako postoje dvije iznimke. Ako ste trudni ili mislite da biste mogli biti trudni, Zerona ne bi trebala biti korištena. TakoĎer, ako imate pacemaker ovaj tretman nije za Vas. Nema poznatih rizika ali potencijalni nepoznatni rizik može postojati. Zerona može biti neefikasna kod pacijenata sa dijabetesom ili poremećaja gdje je metabolički sustav potencijalno oslabljen.

 

Da li ima nekih nuspojava?

Ne. Proces tretmana je kompletno neinvazivan i zasigurno nema nuspojava osim gubitka centrimetara i masnoća.

 

Koliko dugo se Zerona laser koristi?

Zerona se koristi u studijama od 2008 te od strane terapeuta od početka 2009. Godine. Ista Erchonia Low Laser tehnologija je korištena sa liposukcijom od 2001. Godine i dokazano je da masti iz masnih stanica su oslobođene prije liposukcije. Iz ovog važnog iskustva, Zerona tehnologija je stvorena za efektivnu, u potpunosti neinvazivno smanjenje obujma.

 

Da li je efektivna?

Da, sa Zerona tretmanom i ukoliko pratite preporučene upute za uspjeh, prosječan gubitak od 9.2 cm je u našim kliničkim studijama potvrĎen na bokovima, trbuhu i bedrima.

 

Koliko dugo su vidljivi rezultati?

Zdravom prehranom i vježbanjem možete očekivati dugotrajne rezultate. Zerona je idealna za 2 tipa ljudi: oni koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele rješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života.

 

Može li se procedura više puta ponavljati? Nakon koliko vremena mogu napraviti sljedeći tretman?

Da, sa dodatnim tretmanima možete očekivati poboljšane rezultate. Sljedeću seriju tretmana možete započeti čim završite prvu seriju. Razgovarajte sa nama oko popusta koji se na taj način mogu ostvariti.

 

Koliko vremena mora proći od trudnoće?

Preporučeno je da pričekate prvi pregled kod ginekologa nakon poroda (obično nakon 6 tjedana) te da tada krenete sa Zerona tretmanima. Tretmani nisu preporučljivi ukoliko dojite.

 

Koliko vremena mora proći kako bi vidjeli prve rezultate?

Neki vide rezultate već nakon nekoliko tretmana. Primjete da im odjeća postane komotnija. Mnogi vide razliku tek nakon 4-6 tretmana. Obitelj i prijatelji primjete razliku nakon 2 tjedna Zerona tretmana.

 

Da li je svatko kandidat za Zerona tretman?

Skoro svatko je kandidat. Čak i ljudi koji nisu debeli mogu gubiti centimetre. Razgovarajte sa nama o svom zdravstvenom stanju i pitajte što god Vas zanima.

 

  SAZNAJTE VIŠE ILI SE NARUČITE ZA BESPLATAN PREGLED I KONZULTACIJE S NAŠOM LIJEČNICOM