Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Zašto odabrati FaceUp

Share

Sa Face-Up tretmanom iskusiti će te jedno totalno drugačije iskustvo. Istaknuli bi samo najvažnije posebnosti za Vas sa Face Up tretmanom: Face up jedini na svijetu, zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji istovremeno kombinira učinke abrazije i mikromasaže. Face Up ima specijalni (patentirani) mikropulsirajući rotacijski držač glave koji istovremeno radi abraziju i masažu kože. Orbitalna kretanja abrazivne glave uklanjaju sve nesavršenosti i nečistoće pod svakim kutem, ostavljajući kožu čistom i glatkom. Istovremeno mikropulsevi masiraju kožu, oblikujući i tonirajući mišiće lica, poboljšavajući cirkulaciju i čineći Face-Up tretman praktički opuštajućim.

Obzirom da Face-Up koristi jednokratne zamjenske glave sa kojima se rade abrazije, ne postoji nikakav rizik od prijenosa infekcija sa jednog na drugog klijenta i zbog toga tretman sa Face Up-om predstavlja za Vas tretman sa najvišom razinom sigurnosti. Uređaj Face-Up pruža izbor između 5 abrazivnih glava različitih veličina granula od kojih se svaka može kombinirati s 3 brzine rotacije i 3 razine osjetljivosti kože tako da se osigurava individualizirani tretman, prilagođen Vašem problemu i tipu kože.

Sve navedeno omogućuje nam da ispunimo sve Vaše kriterije kao modernog, zahtjevnog klijenta. Sa Face Up tretmanom smo u mogućnosti ponuditi vam ugodan tretman, sa najvišim standardom sigurnosti, personaliziran prema Vašim željama i potrebama i sve to uz provjerene, izvanredne estetske rezultate sa svjetskog tržišta.

Prilikom tretmana Face Up nema krvarenja.

Nakon Face Up tretmana, možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez odgode. Velika prednost tretmana sa Face Up je da predstavlja takozvani „lunchbreak treatment“, tj. da se na navedeni tretman može otići za vrijeme pauze za ručak. Face up je pogodan za svaki tip kože, za žene i muškarce i rezultate možete vidjeti poslije samo jednog tretmana. Tako da ako se želite riješiti malih bora, sunčanih pjega, ožiljaka od akni, izjednačiti boju kože ili samo osvježiti izgled lica predstavljamo Vam "Face-Up tretman" najugodniji, najbrži i najsigurniji način pomlađivanja.
Mi imamo jedini takav uređaj na području Rijeke, Istre i primorja.

 

 

Iskoristite mogućnost narudžbe za besplatan pregled i konzultacije !

Naručite se za svoj Face Up tretman ODMAH na +385 91 2444 607

Više o Face-Up možete saznati na Face-Up službenoj stranici