Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Rinnova plus frax

Share

 

Opće informacije

Rinnova plus frax je napredna tehnologija za povećanje elasticiteta kože, zahvaljujući trostrukom modu radiofrekvencijskog sustava kako bi se povećala toplinska razina u dermisu (načelo dijatermije). Omogućuje višestruku primjenu u tretmanima kože lica i tijela : možemo potaknuti metabolizam stanica, ukloniti podbuhlost i tamne podočnjake, stimulirati kolagen i poboljšati izgled opuštene kože. Moguće je tretirati kožu, dajući svjetliji izgled, izgladiti bore, tretirati ožiljke i akne.

Tehnologija

Monopolarna kapacitivna radiofrekvencija stimulira stanični metabolizam koji pokreće djelovanje fibroblasta za proizvodnju kolagena tipa 1 (popravak kolagena) i potiče i ubrzava cirkulacijski i limfni sustav.

Bipolarna radiofrekvencija djeluje na površinu kolagenskih vlakana i pomaže u stvaranju glatke teksture i poboljšanja čvrstoće kože.

Multipolarna frakcijska radiofrekvencija potiče progresivno mehanizam ponovne konsolidacije kolagenskih vlakana; ovaj se mehanizam javlja s potpunim obnavljanjem kože i na vrlo brz način zahvaljujući visokoj energiji koja povećava temperaturu kože na 60 ° C u nekoliko milisekundi.

Što je Plus u usporedbi sa sličnim tehnologijama?

To je jedina tehnologija na svijetu koja kombinira monopolarni, biopolarni i frakcijski učinak te stoga ima mogućnost postići dugotrajne rezultate u nekoliko tretmana. Rinnova plus frax daje značajne rezultate već kod prve aplikacije.

Što se preporučuje prije liječenja?

Nema posebnih preporuka, liječenje se može izvesti u bilo koje vrijeme i na bilo koji tip kože, osim u slučaju ozljeda ili iritacije kože.

Da li tretman bolan?

Monopolarne i bipolarne emisije su apsolutno bezbolne, doista su opuštajuće i ugodne.

Frakcijski način rada može uzrokovati laganu neugodu jer će koristiti više razine energije, međutim, jamči vidljiviji i trajniji rezultat.

Koje je vrijeme oporavka?

Nema vremena za oporavak, no može se manifestirati mikro crvenilo i iritacija kože zbog velike količine energije u tkivu; takvi se događaji potpuno resorbiraju u roku od nekoliko dana.

U kojim slučajevima se preporuča liječenje s Rinnova Plus Frax?

Liječenje je za one koji žele održati i vratiti elastičnost kože, koristeći neinvazivnu tehnologiju, sigurnu i iskušanu metodu.

Je li tretman siguran?

Liječenje je sigurno.

Koliko tretmana je potrebno?

Broj potrebnih tretmana varira ovisno o subjektivnom odgovoru, ciljevima koje treba postići i početnoj situaciji. Međutim, rezultati su vidljivi nakon svake pojedinačne aplikacije i poboljšavaju se progresivno uz sljedeće tretmane.

 

 

 

Rezultati prije - poslije

 

 

Naručite se za svoj tretman ODMAH na +385 91 2444 607 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pratite nas i na Facebooku Jupiter Centar