Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Što je Med Contour

Share

Ideja je genijalna koliko i jednostavna...

...ultrazvuk fokusiran i spojen u potkožju uništava masne stanice bez da oštećuje kožu i tkivo. Med Contour je DOKAZANO najbolja i prva, PRAVA alternativa operativnoj liposukciji! Riješite se masnih naslaga brzo, jednostavno i bezbolno.

 

Med Contour za klijente predstavlja:

  • trenutno jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate!
  • Odmah vidljive rezultate – u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • 100 % siguran - potvrđen od narigoroznije agencije nas svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA approved!
  • Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tijela. BEZ VREMENA OPORAVKA – takozvani "IN & OUT" tretman ili "lunch break" tretman
  • Dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu!
  • Prvi tretman takve vrste u Rijeci, Istri i primorju

 

Med Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije, koju omugućuju DVIJE snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebnu sondu za limfnu drenažu.

Med Contour radi na osnovi patentirane tehnologije.

Samo Med Contour ima dvije ultrazvučne glave, postavljene pod kutem od 135 stupnjeva u odnosu jedna na drugu, vakuum i aplikator za otvaranje limfnih čvorova i limfnu drenažu.

Uređaj Med Contour je također jedini, patentirani uređaj na svijetu koji usisava tkivo i kroz djelovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućuje kontroliran tretman.

Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji postiže puno veću dubinu tretiranja i penetracije i uređaj omogućuje najviši stupanj sigurnosti za razliku od ostalih, mnogih necertificiranih uređaja na tržištu.

Med Contour je prvi uređaj na svijetu sa integriranom sondom za limfnu masažu, nudeći kompletan tretman bez rizika. Zaboravite na liposukciju, klasičnu kavitaciju, teške i nezdrave dijete i isprobajte Med Contour tretman s kojim ćete dobiti trenutni rezultat kao i mnogi prije vas.

  

 

Naručite se za svoj tretman ODMAH na +385 91 2444 607 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pratite nas i na Facebooku Jupiter Centar

 

Iz medija : http://www.extravagant.com.hr/article/82/med-contour

 

Popularni Dr Oz Show predstavio je zapanjujuce rezultate uredjaja Med Contour /Vaser Shape! POGLEDAJTE

 


Više o Med Contouru možete saznati na MedContour službenoj stranici

REZULTATI PRIJE-POSLIJE: