Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Procesi tretiranja

Share

Za vrijeme tretmana sa Med Contourom tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma "usisavaju" u aplikator. Kroz korespondirano djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka stvara se faza kompresije i dekompresije u tkivu. S time se stvara puno pliskih mjehurića u tkivu. Mjehurići postaju sve veći i veći, implodiraju i stvaraju veliku količinu energije koja potiče raspadanje membrana masnih stanica.

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanica se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. One se zatim apsorbiraju i preko limfnih i krvnih žila transportiraju jetri. Kroz prirodni metabolizam jetre ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela. Limfna drenaža koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao 'zonska masaža "uvelike olakšava ovaj proces eliminacije.

Niskofrekventni ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i koncepiran je tako da uz pomoć fokusiranog ultrazvuka izaziva razbijanje masnih stanica, ostavljajući pri tome kožu, krvne žile i vezno tkivo intaktnim.

Varijabilne izmjene frekvencije između 20 do 60 kHz povećava penetraciju ultrazvuka uzrokujući sa time bolje djelovanjena na adipocite. Kroz promjenu tlaka izazvana nisku frekvenciju pulsa u spektrumu raznih valnih duljina, nudi bolji mehanički i lipolizni učinak kako bi doprli do masnih stanica različitih veličina.

Tijekom tretmana sa Med Contour-om nastaje mehanička lipoliza u adipocitima koja stimulira razgradnju masnih kiselina u stanicama. Uništene masne stanice – smjesa masti i vode (emulzija), mora se ukloniti kroz limfni sustav, stoga mora biti provedena limfna drenaža, kako bi podržala ovaj proces i kako bi nastalu smjesu ponudila jetri kao energiju. Pri tome jetra ne čini nikakvu razliku između masti koju dobiva ovom metodom od masti iz redovne prehrane.