Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Kako radi Med Contour ?

Share

 

Znanost iza umjetnosti

Med Contour postiže zapanjujuće rezultate bez operacije. Ključ? Ultrazvuk kombiniran sa masažnom terapijom koji tretiraju masne stanice ispod kože.

 

Ultrazvučna terapija

Koristi dva snopa ultrazvučne energije kako bi se ugrijalo i liječilo masno tkivo ispod kože. To potiče mobilnost masnih stanica i poboljšava rad metabolizma, otklanja višak tekućine ili je reapsorbira. Liječenje se provodi korištenjem posebnog konkavnog nastavka. Liječnik prati konture pacijentova tijela ciljajući masne stanice na određenoj dubini ispod kože. Pacijenti svjedoče da se radi o osjećaju nježnog zagrijavanja kože sličnog onom što izaziva duboka masaža tkiva.

Med contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije, koju omugućuju DVIJE snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebnu sondu za limfnu drenažu.

 

Zonska Limfna drenaža

Zonska limfna drenaža se preporučuje svima koji su koristili med contour i to neposredno nakon ultrazvučnog tretmana. Ova vakuum-drenaža pomaže:

  • otvaranju limfnih čvorova
  • tijelu da se riješi viška toksina i masti
  • povećava cirkulaciju krvi u tretiranom području.

 

Zonska drenaža je dovoljno nježna pa se može koristiti i nakon liposukcije kako bi pospješila brže ozdravljenje.