Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Često postavljana pitanja

Share

 

Što čini tretman sa Med Contouromom jedinstvenim i atraktivnim?

To je neinvazivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran tretman. Nema potrebe za anestezijom i operacijom. Za vrijeme tretmana prisutan je osjećaj opuštajuće, tople masaže. U prosjeku oko 2,5 cm smanjenje opsega je vidljivo odmah nakon prvog tretmana. Nema nikakvih poznatih kratkoročnih ili dugoročnih nuspojava povezanih s tretmanom.

 

Zašto se uređaj Med Contour naziva i Vaser Shape?

Uređaj med contour kompanije GENERAL PROJECT, od predstavljanja u Europi odmah po predstavljanju izaziva mnogo pažnje sa svojom inovativnom tehnologijom i iznimno učinkovitim rezultatima, uz najvišu razinu sigurnosti u svojoj klasi, te na najvećim europskim tržištima (Njemačka, Španjolska, Italija,...) postiže rekordne prodajne brojke u svojoj klasi.

U svibnju 2010. Uređaj Med Contour postaje PRVI i JEDINI uređaj svoje vrste sa klasifikacijom "FDA approved".

Ubrzo nakon toga kompanija "Sound surgical technologies", svjetski poznata kompanija po uređaju VASER LIPO, prepoznajući iznimni potencijal uređaja med contour u NEINVAZIVNOM OBLIKOVANJU TIJELA, zajedno u joint venture projektu sa kompanijom "GENERAL PROJECT", proizvođačom uređaja Med Contoura, predstavlja uređaj Med Contour na tržištu SAD-a kao VASER SHAPE MC1 (MC stoji za Med Contour) i počinje prodaju kroz svoje distributivne kanale. Od tada u vrlo brzom roku postaje jedna od glavnih tema svoje branše na najvećem estetskom tržištu na svijetu i uređaj koji počinju koristiti u najvećim estetskih klinikama na svijetu.

 

Kako radi Med Contour?

Med Contour koristi aplikator sa dvije niskofreventne ultrazvučne glave koje ciljaju neželjene lokalizirane masne naslage neposredno ispod kože. Pri tome niskofrekventni ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i koncepiran je tako da izaziva implodiranje masnih stanica, ostavljajući pri tome kožu, krvne žile i vezno tkivo intaktnim.

Za vrijeme tretmana sa Med Contourom tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma "usisavaju" u aplikator. Kroz korespondirano djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka stvara se faza kompresije i dekompresije u tkivu. S time se stvara puno pliskih mjehurića u tkivu. Mjehurići postaju sve veći i veći i potiču implodiranje i raspadanje masnih stanica.

 

Kako se tijelo rješava masti nakon Med Contour tretmana?

Med Contour-ov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanica implodiraju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. One se zatim apsorbiraju i preko limfnih i krvnih žila transportiraju jetri. Kroz prirodni metabolizam jetre ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela. Limfna drenaža koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao 'zonska masaža "uvelike olakšava ovaj proces eliminacije.

 

Koja područja tijela se mogu tretirati?

Sve lokalizirane masne naslage, osim na licu i vratu.

Najpopularnije zone tretiranja su:

 

  • područja trbuha
  • ruke (takozvane ljubavne ručke)
  • stražnjica i bokovi
  • donji dio leđa
  • jahačke hlače
  • područje grudnjaka na leđima
  • i područja zahvaćena celulitom

 

Kakav osjećaj je povezan s Med Contour tretmanom?

Klijenti osjećaj tretmana opisuju kao vruću dubinsku masažu. Ovo bi trebalo biti relativno bezbolno iskustvo, osim kada se na nekoliko sekundi koristi visoka energija svaki put kad se tretira najnepoželjnija i najistaknutija područja masnih naslaga.

 

Kakva pred- i post-tretmanska priprema je potrebna nakon Med Contour oblikovanja tijela?

Treba piti puno vode 24 sata prije svakog tretmana kako bi se olakšalo ukapljivanje masnog tkiva tijekom med contour tretmana.Nakon tretmana klijent se odmah može vratiti svojoj dnevnoj rutini. Nema nikakvog vremena oporavka nakon tretmana. Klijent ne bi trebao imati bilo kakvu bol ili nelagodu nakon tretmana. Umjerena tjelovježba je prednost.

 

Koliko traje Med Contour tretman i koliko često ga treba ponoviti?

Svaka sesija obično traje 45-75 minuta, uključujući fotografije i mjerenja i ovisno o veličini područja liječenja. Većini klijenata bit će dovoljno 5 tretmana za postizanje iznimnih rezultata.

 

Jesu li rezultati s Med Contourom trajni?

Rezultati koji se dobiju sa Med Contourom su slični rezultatima koje se dobiju sa operativnom liposukcijom. Dok se klijent drži životnog stila u skladu sa dobivenim rezulatom, rezultati su trajni.

 

Tko su dobri kandidati za Med Contour oblikovanje tijela?

Žene i muškarci, stariji od 16 godina s realnim očekivanjim kako bi postigli bolji oblik tijela putem aktivnog načina života i uravnotežene dijete. Med Contour oblikovanje tijela nije namjenjeno za smanjenje tjelesne težine.

 

Tko nije pogodan kandidat?

Apsolutna kontrandikacija su žene koje su trudne. Med Contour tretmani nije preporučljiv za žene koje doje, osobe s aktivnim kardiovaskularnim bolestima, srčanim peace makerima, medicinskim transplantatima ili protezom.