Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Med Contour

Share

Po prvi puta u Rijeci, Istri i obalnoj Hrvatskoj - med contour, najbolji neinvazivni tretman za oblikovanje tijela na svijetu.

Čest neprijatelj našeg tijela danas je celulit i masne naslage. Prema današnjim saznanjima nekoliko je uzroka za nastanak celulita kao sto su genetika, djelovanje hormona, slabija cirkulacija ili jednostavno, stil života. Celulit vjerovatno čine slobodne masne stanice koje su prodrle kroz oslabljene dijelove vezivnog tkiva odvajajući normalne masti od srednjeg sloja kože. One na neki način ostaju zarobljene ispod površine kože(„narančina kora“).

Vrlo važan faktor u nastanku, a time i u odstranjivanju masnih naslaga je prehrana.

Nepravilnom prehranom dovodimo se do neželjenih pojava kao što je ometani metabolizam. Čvrsti stavovi u odnosu na stil života, a time na prehranu i vježbanje ključni su u postizanju rezultata izgleda i preoblikovanja tijela. No, kada bi to bilo uvijek lako problema ne bi ni bilo... Srećom, u današnje vrijeme u skladu sa napretkom medicinske tehnologije imamo na raspologanje i pomoćne metode.

U Medicinsko estetskom centru Jupiter potrudili smo se ponuditi našim klijentima najnoviji i najbolji aparat za neinvazivno tretiranje navedenih problema: med contour.

Saznajte više o samom tretmanu, kako djeluje i kako se možete jednostavno i bezbolno riješiti celuluita uz najnovije tehnološko dostignuće med contour, pogledajte mnoštvo prije-poslije rezultata i uvjerite se u djelotvornost.

 

MedContour / Vaser Shape (kako se naziva u SAD-u) Best non-invasive body shaping device 2011 & 2012!

 

Na najvećem medicinskom kongresu na svijetu fokusiranog na estetsku medicinu "Aesthetic awards" održanog 4.6.2011. u Las Vegasu Dr Troel je pred stručnom komisijom dobio prestižnu nagradu za "najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela" (Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement) sa MedContourom / Vaser Shape kako se naziva u SAD-u.

Radovi za 7 određenih kategorija su se predavali stručnoj komisiji koja se sastojala od 6 doktora i 4 glavna urednika najeminentnijih svjetskih estetskih magazina. Među svim primljenim prijavama, odabrani su najbolji radovi između kojih se dodijeljivala nagrada za najbolje dostignuće u određenoj kategoriji. Dr Troel je dobio nagradu za najbolje dostignuće neinvazivnog oblikovanja tijela.

Godinu dana nakon, na TAS-u - The Aesthetic Show, najvećem svjetskom kongresu fokusiranom na estetsku medicinu, održanog 14.04.2012. u Las Vegasu, Med Contour / Vaser Shape ponovno je osvojio zaredom nagradu za najbolje neinvazivno dostignuće!