Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Često postavljana pitanja

Share

 

O čemu se radi kada se govori o tretmanima kisikom?

U tretmanima dermoinfuzije kisikom čisti kisik nanosi se na kožu i u potokožno tkivo. Čisti kisik apliciran na kožu dopire do hipodermisa, ubrzava stanični metabolizam, potiče mikrocirkulaciju, jača i učvršćuje vezivno tkivo i dubinski osvježava i regenerira kožu. Sjajne rezultate daje kod tretmana akni jer uništava bakterije čiji je život moguć jedino u područjima bez kisika. Tretmani su potpuno sigurni i ne izazivaju nikakve neželjene reakcije ili posljedice.

Mi u Medicinsko estetskom centru Jupiter koristimo uređaj za dermoinfuziju kisikom Oxy Pro Age talijanskog proizvođača AMI Advanced Medical Instruments koji kisik uzima iz atmosfere i posebnim filterom ga odvaja od ostalih plinova.

U našem centru tretmane kisikom najčešće koristimo u kombinaciji s posebnom nano-tehnološkom kozmetikom posebno dizajniranom upravo da bi zajedno s kisikom doprla do stanica i djelovala, s obzirom na svoje sastojke, na različite probleme.

 

 Koju problematiku rješava?

 

- opuštena koža, koža s borama (anti-aging kože)

- problematična, masna koža sklona aknama

- koža sklona crvenilu, kuperozi, rozacei, osjetljiva i ispucala koža

- suha, nemasna, dehidratizirana koža

- koža s mrljama i problemima hiperpigmentacije

- lokalizirana masnoća i celulit u njezi tijela

 

 Kakav je postupak?

Lice se prvo očisti mlijekom za čišćenje, a potom se nanese enzimatski piling koji dubinski čisti kožu i uklanja mrtve stanice. Slijedi tretman AMI uređajem koji koristi nanotehnološki serum, a cijela kozmetička linija sadrži proizvode za različite tipove kože (starija, osjetljiva, dehidrirana, masna i problematična koža s aknama, koža s hiperpigmentacijama), a nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu, djelujući brzo i učinkovito.

Prvih 10 minuta ovog dijela tretmana zajedno s kisikom u kožu se unosi i serum, a nakon toga se u kožu upuhuje čisti kisik, kako bi se serum u potpunosti  upio. Kisik također potiče mikrocirulaciju i dubinski osvježava i regenerira kožu.

Nakon tretmana kiskom,ukoliko smo izabrali Anti-age tretman, na lice se stavlja AMI maska Age repair koja ima antioksidativno djelovanje, revitalizira kožu, čini je elastičnom, potiče obnovu stanica i stimulira površinsku mikrocirkulaciju te djeluje na smanjenje bora i linija.

Zadnja faza Anti-age tretmana je nanošenje Age repair kreme koja ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka među kojima su matične stanice biljaka koje potiču obnovu stanica i poboljšavaju čvrstoću kože.  Matricaria maritime ublažava bore i linije, a stabilizirani vitamin C spriječava i smanjuje hiperpigmentaciju kože.

 

Na kojim dijelovima tijela se primjenjuje?

Tretmani kisikom mogu se primjenjivati na cijelom tijelu – licu, vratu, dekolteu, grudima, trbuhu, nogama… svugdje gdje postoji neki od problema koji se može tretirati. Idealni su i za regeneraciju kože nakon izlaganja suncu ljeti.

 

Za koga je najpogodniji takav tretman?

Tretmani infuzije čistog kisika preporučaju se svima, bez obzira na dob, problematiku lica ili spol, budući da nema nikakvih neželjenih posljedica bez obzira na tip kože.

 

Koliko četo se mora ponavljati i koliko tretmana je u prosjeku potrebno?

Prvi rezultati i pomaci vidljivi su već nakon prvog tretmana, ali ovisno o samoj fiziologiji osobe, tipu kože i problematici, potrebno je od 6 – 10 tretmana da bi se postigao puni učinak.

 

Kada je otkrivena ta metoda i otkada se primjenjuje u Hrvatskoj?

Metoda liječenja kisikom počela se učestalije koristiti u drugoj polovici prošlog stoljeća, ali se u tretmanima ljepote kisik koristi tek nekoliko godina. Od ove godine tretmani dermoinfuzije kisikom dostupni su i u Hrvatskoj.  

 

Tko su najčešći klijenti?

Najčešći klijenti su žene od 30 do 60 godina, s različitim problemima kože, a među korisnicima ima i adolescenata s problemima akni. Sve češći kllijenti su i muškarci.

 

Zašto je ta metoda bolja u odnosu na druge metode, a koje se bave tom ili sličnom problematikom?

Metoda je potpuno neinvazivna i može se primjenjivati na apsolutno svim tipovima kože, bez obzira na vrstu problema koji klijent ima. Kontraindikacija za ovu metodu nema. Ovo je posebno interesantno i u tretmanima tijela (pr. žene koje imaju problema s venama ne mogu se podvrći gotovo ni jednom tretmanu mršavljenja ili uklanjanja celulita).

 

Koliko su tretmani kisikom kompatibilni sa Med contour I Face up tretmanima koje imate u Medicinsko estetskom centru  Jupiter?

Potpuno sui kompatibilni.To znači da nakon MC tretmana dermoinfuzija kisikom daje još učinkovitiji I potpuniji efekt, poboljšava cirkulaciju,ubrzava metabolizam,zateže kožu I poboljšava eliminaciju toksina I masti. Područja koja su jače zahvaćena proširenim kapilarama pojačano ćemo tretirati kisikom bez ikakvih nuspojava.

Također ,I slučajeve proširenih vena .

Face up tretmane izuzetno dobro kombiniramo sa dermoinfuzijom kisikom,bilo tijekom istog tretmana ili u paketu naizmjeničnih tretmana.Lice sa aknama u aktivnoj upalnoj fazi ili lice sa izrazito proširenim kapilarama svakako ćemo prvenstveno tretirati OxyProAge-om.